Meteen naar de inhoud

Natuurinclusief Black Angus vleespakketten

Wil jij ook een natuurinclusief vleespakket van natuurboerderij Wittenhorst?

Je kunt bij ons een vleespakket bestellen van Aberdeen Angus runderen. Wanneer het rund klaar is voor de slacht kun je je inschrijven voor een bepaald pakket.

Omdat we het rund verdelen onder diegene die zich hebben ingeschreven, krijg je dus een pakket met diverse soorten vlees daarin. Je kunt kiezen uit verschillende soorten pakketten.

Normaal gesproken gaat het dier pas naar de slacht als het hele rund verdeeld is. Op dit moment doen we het anders, omdat er een lange wachttijd is bij de slager, hebben we al een datum geprikt. Dit betekent dat je het vleespakket kunt ophalen maandag 5 juli tussen half 5 en half 6 bij Heinen vleesverwerking Nijverheidsweg 9 7021 BX in Zelhem. Woon je in de buurt van Stokkum dan kunnen we het pakket ook bij je thuis afleveren in de namiddag of avond op zaterdag 3 juli.

Het vleespakket is diepgevroren. Het vleespakket kan vanaf €99,- euro gratis verzonden worden.

Heb je interesse vul het onderstaande formulier in.

Heb je nog vragen dan kun je bellen met Ank telefoonnummer 06-83593945.

Kippen en hanenvlees

Meer info volgt

Natuurinclusief

Wij zijn onze boerderij gestart omdat we natuurvriendelijk voedsel willen produceren. Laten zien dat je voedsel kunt produceren met respect voor mens, dier en natuur. Wij maaien niet voor half juni om zo de wilde dieren rust te gunnen. We maaien ook nooit alles tegelijk, zodat er altijd plekken zijn voor de dieren.

Sommige gedeeltes maaien we nooit. We hebben veel bomen en hagen aangeplant en daar gaan we ook mee door.

Deel een koe

Wanneer we een koe slachten wordt deze verdeeld onder de leden van de voedselgemeenschap.

Wanneer je een vleespakket koopt ben je automatisch lid. Dat kost je verder niks. Dit bekent dat je de nieuwsbrief ontvangt en uitgenodigd wordt voor onze jaarlijkse vergadering. Daarin willen we ook jullie wensen inventariseren. We willen namelijk voedselverspilling tegengaan.

Ook willen we open dagen en feesten organiseren in de toekomst.

We zoeken nog vrijwilligers die samen met ons die feesten en opendagen vorm willen geven.

Vleespakket
Vul het formulier in om meer informatie krijgen over het betreffende pakket.