Meteen naar de inhoud

Vrienden van Natuurboerderij Wittenhorst worden?

Je kunt ook bijdragen door lid te worden van Vrienden van natuurboerderij Wittenhorst

Wij dragen bij aan gezond voedsel en een gezonde bodem voor nu en in de toekomst. Dit doen we door duurzaam agrarisch beheer en aanplant van inheemse bomen en hagen. We creeren een positief effect op biodiversiteit, natuur en onze producten, waarbij we burgers, maatschappij betrekken, verbinden en inspireren.

Het lidmaatschap kost €20,- per jaar. 

Hiervoor word je 3x per jaar uitgenodigd voor onze educatieve wandelingen. Tijdens deze wandelingen vertellen we iets over teeltwijze, werkzaamheden op bedrijf, onderzoek. Sommige wandelingen eindigen met een lezing over een specifiek onderwerp. 

Interesse? Neem contact op met Ank  06-83593945 of info@natuurboerderijwittenhorst.nl

  • Voorjaarswandeling:   zondag 23 april 2023
    Dag van de aarde! & Thema bijeenkomst: Biodiversiteit en gezondheid.
  • Zomerwandeling: Datum volgt nog
  • Najaarswandeling: Datum volgt nog

Rondleiding

Cultuurhistorische rondleiding over het ontstaan van het landschap en de ontwikkeling van natuurboerderij Wittenhorst vanaf de start van de boerderij in 1850.

De rondleiding is gratis op onze locatie aan de Voorthuizerweg 16 in Stokkum. Wel even van te voren aanmelden via  onderstaand formulier.

Start van de rondleiding is om 14:00 uur

Farm en Stay

Stap jij ook in de klompen van de boer? Volg het voedselspoor. In een tweedaags arrangement kun je verblijven op onze boerderij en ervaar je de connectie met de natuur en de dieren. Je kunt zelf je verse eitjes uit het kippenhok halen en de koeien knuffelen en als je geluk hebt wordt er misschien wel een kalfje geboren of mag je een stukje op de minitrekker rijden. En hebt je direct contact met de boer en boerin. Zij zullen je alles vertellen over hun visie op landbouw.
  • Overnachting kost €75,- per nacht voor twee personen inclusief ontbijt en rondleiding.
  • €15,- per nacht per kind. Maximaal 4 personen.

Dit arrangement gaat uit van minimaal 2 nachten.