Meteen naar de inhoud

Permacultuur als inspiratiebron

Gezond en lekker eten

Word ons afhaalpunt!

Voor het afhalen van onze producten hebben we afhaalpunten nodig. Help jij ons? Voor meer informatie bel je Ank 06-83593945 of neem contact op via de site.

Wil jij ook een oogstaandeel?

Goed eten uit de natuurlijke landbouw. Ontvang regelmatig een lokaal voedselpakket eieren, vlees van black angus, fruit of groenten.

Meer weten over cursussen?

Ben je benieuwd naar hoe wij werken? Wil je meer weten over permacultuur, voedselbossen of goed voedsel? Kijk naar ons cursusaanbod. Ben je in de buurt? Boek een rondleiding over ons bedrijf.

Laatste Nieuwtjes

Campagneposter Wij eten lokaal, met tekstblok voor eigen bijeenkomst-2

Virtuele tour Eet Lokaal – 20 maart

De lente komt eraan. Een mooi moment om kennis te maken met natuurboerderij Wittenhorst Op zondag 20 maart organiseren we een online kennismaking over hun initiatief. Landelijk is goed te…
kippenleggeneierenNatuurboerderij

Kippen goed aan de leg

Sinds juni 2021 scharrelen er zo’n 40 Vredelingerkippen op Natuurboerderij Wittenhorst. Het zijn zogenaamde dubbeldoelkippen; ze leggen eieren en zijn ook geschikt als vleeskip. En de kippen doen het goed…
Pakketten Winter

Vlees bestellen

> > De riblappen zijn helaas uitverkocht < < Voor een bestelling kunt u het onderstaande formulier invullen. Wij nemen dan contact met u op.

Kom eens langs!

Voorthuizerweg 16
7039 CT Stokkum

info@natuurboerderijwittenhorst.nl
06-83593945