Home » Onze abonnementen

Onze abonnementen

Gezond van bodem tot mond! Goed eten betekent voor ons, lokaal, vers, zo min mogelijk bewerkt eten. Voedsel wat is geteeld met respect voor de natuur zonder kunstmest of bestrijdingsmiddelen. Voedselproductie waarbij biodiversiteit toeneemt en de bodem en het bodemleven ondersteunt en gezonder maakt. Wij vinden het ook belangrijk dat klanten weten wat zij eten.

Groenten/fruit abonnement

Kom je ook zelfoogsten? Van mei tot november wekelijks wanneer het jou uitkomt. Groenten, kruiden, fruit. Minimaal 6 verschillende groeten of fruitsoorten per week. Zo vaak oogsten als je zelf wilt. Verser kan het niet?

Dit seizoen biedt de tuin de ruimte aan 15 huishoudens met een zelfoogst abonnement. Wil je verzekerd zijn van een aandeel in de oogst meld je dan snel aan. Door een mail te sturen naar info@natuurboerderijwittenhorst.nl.

Vermeld in de mail je naam, adres, e-mailadres, tel.nr. Uit hoeveel volwassenen je gezin bestaat en uit hoeveel kinderen en de leeftijd van de kinderen. En in welke abonnementen je interesse hebt. 

Een groente en fruit zelfoogst abonnement kost €6,25/week voor 30 weken oogsten. 

Start op donderdag 6 mei 2021.

Per volwassene €187,50 per seizoen (mei tot november). Je kunt ook later instappen, uiteraard betaal je dan alleen voor de weken waarin je oogst.

Per kind 0-4 jaar gratis

Kind 5-11 jaar €30,- euro per seizoen

Kind 12-18 jaar €60,- euro per seizoen

Gezins abonnement max €450,- per seizoen

Als lid van natuurboerderij Wittenhorst draag je 2 euro bij aan CSA Nederland.

Aardappelen vallen buiten het abonnement, indien gewenst kunnen we voor aardappelen zorgen bij je oogstaandeel. Voor prijzen en beschikbaarheid van aardappelen neem contact op met Ank

Als je gebruik wil maken van een proefperiode van 4 weken dan kan dat, neem contact op met Ank

Is de prijs een probleem neem contact op met Ank

Bloemenplukabonnement

€ 78,- per seizoen. Seizoen start in juli.

Je mag 12 keer bloemen komen oogsten in het seizoen.

Eierabonnement of abonnement op kippenvlees

We hebben nu hele hanen te koop: prijs is vanaf €10,-
Tevens verkrijgbaar kippenlevertjes, kippenhartjes en kippenmaagjes voor de liefhebber.

Op dit moment zijn alle eierabonnementen uitverkocht.

Black Angus Vleespakket: zie onder kopje ‘vlees

Melk van De Wittenhorster

Zelf melken we niet. Maar we nemen verse melk af van Mans van De Wittenhorster. De melk kost 1 euro per liter. Wanneer je elke week melk wilt komen kopen geef het aan ons door, dan zorgen we dat je de melk van Mans bij ons kunt komen ophalen.


Vul het onderstaand formulier in om een abonnement aan te vragen of meer informatie krijgen over het betreffende abonnement.