Ga naar de inhoud

Gezond van bodem tot mond!

 Goed eten betekent voor ons, lokaal, vers, zo min mogelijk bewerkt eten.

Voedsel wat is geteeld met respect voor de natuur zonder kunstmest of bestrijdingsmiddelen. Voedselproductie waarbij biodiversiteit toeneemt en de bodem en het bodemleven ondersteunt en gezonder maakt. Wij vinden het ook belangrijk dat klanten weten wat zij eten.

Groente/Fruit abonnement

Inschrijvingen voor een zelfoogstabonnementen  en groentetassen zijn weer geopend. We telen meer dan 30 verschillende groenten en 5 verschillende kruiden en 5 verschillende soorten fruit (aarbeien/frambozen/appels/peren/pruimen).

Het oogstseizoen start half mei tot medio december (30weken), maar later instappen kan ook! Uiteraard wordt dat dan in mindering gebracht op de abonnementsprijs. Er is plek voor 25 huishoudens.

Natuurboerderij Wittenhorst is een samenwerkingsverband tussen de boer/tuinder (Vincent/Ank) en de deelnemers. Samen bepalen we welke groentes, fruit en kruiden we gaan telen. De oogst wordt gedeeld. Omdat we werken volgens permacultuur principes, eet je (de grond) gezond!

We hanteren een solidair betaalsysteem en willen rekening houden met verschillende (financiele) omstandigheden van de deelnemers. Dit betekent dat als je een grotere draagkracht hebt ook meer kan betalen, zodat diegene met minder draagkracht de mogelijkheid hebben minder te betalen.

Wil je het eerst proberen? Dat kan! Het groenteabonnement kan 4 weken op proef worden afgenomen.

Wil je verzekerd zijn van een aandeel in de oogst meld je dan snel aan via het contactformulier onderaan of neem contact op met Ank 06-83593945.

Vermeld in de mail je naam, adres, e-mailadres, tel.nr. Uit hoeveel volwassenen je gezin bestaat en uit hoeveel kinderen en de leeftijd van de kinderen. En in welke abonnementen je interesse hebt.

Zelfoogst

Kinderen onder de 10 jaar gratis.

Groentetassen

Elke week, gedurende 30 weken verse groentes en kruiden.

Kleine tas                €330,-
Middelgrote tas     €550,-
Grote tas                 €660,-

De tas kan opgehaald worden op diverse afhaalpunten. Neem contact op met Ank (06-83593945) voor meer informatie over de locatie van afhaalpunten in Stokkum of omgeving.

Bloemenplukabonnement

Helaas op dit moment niet verkrijgbaar

 

Eierabonnement

Meld je aan voor een eierabonnement voor gegarandeerd lekkere eitjes!

Elke week 4, 6, 10 verse eieren. Het abonnement kan ingaan op elke gewenste datum en loopt tot eind oktober. €0,50/ei.

Pakketabonnement Aanmeldformulier
Vul het formulier in om een abonnement aan te vragen of meer informatie krijgen over het betreffende abonnement.