Meteen naar de inhoud

Gezond van bodem tot mond!

 Goed eten betekent voor ons, lokaal, vers, zo min mogelijk bewerkt eten.

Voedsel wat is geteeld met respect voor de natuur zonder kunstmest of bestrijdingsmiddelen. Voedselproductie waarbij biodiversiteit toeneemt en de bodem en het bodemleven ondersteunt en gezonder maakt. Wij vinden het ook belangrijk dat klanten weten wat zij eten.

Groente/Fruit abonnement

Kom je ook zelfoogsten? Van mei tot november wekelijks wanneer het jou uitkomt. Groenten, kruiden, fruit. Minimaal 6 verschillende groeten of fruitsoorten per week. Zo vaak oogsten als je zelf wilt. Verser kan het niet?

Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een groentetas (reeds geoogst) af te halen op onze natuurboerderij of bij OnsLokaal op woensdagen en vrijdagen.

Wil je het eerst proberen? Dat kan! Het groenteabonnement kan 4 weken op proef worden afgenomen.

Dit seizoen biedt de tuin de ruimte aan 15 huishoudens met een zelfoogst abonnement. Wil je verzekerd zijn van een aandeel in de oogst meld je dan snel aan via het contactformulier onderaan of neem contact op met Ank 06-83593945.

Vermeld in de mail je naam, adres, e-mailadres, tel.nr. Uit hoeveel volwassenen je gezin bestaat en uit hoeveel kinderen en de leeftijd van de kinderen. En in welke abonnementen je interesse hebt.

Het seizoen start op 28 mei.

  • Een groente en fruit zelfoogst abonnement kost €6,25/week voor minimaal 25 weken oogsten met keuze uit minimaal 5 soorten groente/fruit.
  • Per volwassene €156,25 per seizoen (mei tot november). Je kunt ook later instappen, uiteraard betaal je dan alleen voor de weken waarin je oogst.
  • Per kind 0-4 jaar gratis
  • Kind 5-11 jaar €30,- euro per seizoen
  • Kind 12-18 jaar €60,- euro per seizoen
  • Gezins abonnement max €450,- per seizoen
  • Een kant en klare groentetas klein €8,25/week, middelgroot €12,25/week en een gezinstas €18,50/week (reeds geoogst, slechts afhalen)

Als lid van natuurboerderij Wittenhorst draag je 2 euro bij aan CSA Nederland.

Aardappelen vallen buiten het abonnement, indien gewenst kunnen we voor aardappelen zorgen bij je oogstaandeel. Voor prijzen en beschikbaarheid van aardappelen neem contact op met Ank.

Bloemenplukabonnement

€ 78,- per seizoen. Seizoen start in juli.

Je mag 12 keer bloemen komen oogsten in het seizoen.

Eierabonnement

Meld je aan voor een eierabonnement voor gegarandeerd lekkere eitjes!

Pakketabonnement Aanmeldformulier
Vul het formulier in om een abonnement aan te vragen of meer informatie krijgen over het betreffende abonnement.