Ga naar de inhoud

Open dag op de natuurboerderij – 20 mei

Open dag bij Natuurboerderij Wittenhorst op 20 mei

Op maandag 20 mei, 2e Pinksterdag, van 13.00 tot 17.00 uur organiseert Natuurboerderij Wittenhorst weer een open dag. Tijdens deze dag is iedereen welkom op het bedrijf. Je kunt een kijkje nemen bij de koeien en de kippen, in de moestuin en bij het voedselbos. Ook is er een proeverij, een plantjesmarkt en zijn er activiteiten voor kinderen. 

Rondleiding

Wil je meer weten over de historie van de boerderij, de visie op voedselproductie en de   werkwijzen? Neem dan deel aan een rondleiding. Deze starten om 14.00 en 16.00 uur en duren circa drie kwartier. Per rondleiding kunnen maximaal 15 personen deelnemen. Wil je verzekerd zijn van een plekje, meld je dan aan via info@natuurboerderijwittenhorst.nl of bel/app naar 06 83 59 39 45.

Start het moestuinseizoen met een gratis groentetas

In mei gaat ook het moestuinseizoen van start. In de moestuin wordt uitleg gegeven over de zelfoogst-abonnementen en de groentetas. Je kunt met eigen ogen zien wat er allemaal aan groenten en fruit gekweekt wordt en hoort over de teelt zonder kunstmest en bestrijdingsmiddelen. Mensen die zich op 20 mei inschrijven voor een abonnement mogen gratis een groentetas met verse producten mee naar huis nemen. 

Natuurboerderij Wittenhorst ligt aan de Voorthuizerweg 16 in Stokkum.

Wij zien je graag op 20 mei.  

Ank van Maanen en Vincent Wittenhorst